Capçalera grossa

Nova Conca

Dilluns, 20 de novembre de 2017


Dissabte, 26.7.2014 06:00h Comarques

La VI Festa de l’All de Belltall recupera l’esmorzar popular


Comentaris Cap comentari    
   
Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós
carregant Carregant


L'All de Belltall
© Cedida




Etiquetes
Festa de lAll de Belltall

Dissabte 2 d’agost, Belltall celebrarà una nova edició de la Festa de l’All, concretament, la sisena edició. Aquesta iniciativa s’organitza conjuntament amb l’Agrupació de Productors d’All de Belltall i l’Associació de Veïns i Amics de Belltall.

Una de les novetats de l’edició d’enguany és que s’ha recuperat la celebració de l’esmorzar popular, a base de pa torrat, all de Belltall i productes de proximitat de les nostres comarques. De fet, serà l’esmorzar el qui donarà el tret de sortida a la festa a partir de les deu del matí.

Altres actes que s’han organitzat són, per exemple, un seminari sobre el conreu del safrà a Catalunya, que es farà a les onze a la Biblioteca de Belltall, un acte presentat pel Sr. Anton Ballvé, director dels Serveis Territorials del DAAM a Tarragona. També prendran part del seminari el Sr. Joan Cartanyà, d’AROMIS safrà de la Catalunya interior i el Sr. Manuel Ramírez i Enric Dalmau, de la Coop. Safrà de les Garrigues.

Durant tot el matí, hi haurà diferents parades on comprar alls, així com altres productes de proximitat i artesania. Val a dir que l’Agrupació de Productors d’All de Belltall ja tenen a disposició la collita d’aquest 2014.


Lectures 1464 lectures   comentari Cap comentari   Enviar article Envia
  • La Tafanera
  • Technorati
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • Google




Comentaris


No hi ha cap comentari




Comenta

El comentari s'ha enviat correctament

  Previsualitza

La direcció de Nova Conca es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.
Signi amb el seu nom i no suplanti identitats. La IP dels usuaris queda registrada.
publicitat

giny

publicitat

giny

Enquesta

Entrevista

Vídeos

Opinions

Editorial

Bones noves per al patrimoni de la comarca

Aquesta setmana hem conegut dues bones notícies per al patrimoni de la nostra comarca. Per una banda, hem pogut veure in situ, gràcies a la iniciativa de la Diputació de Tarragona, el gran treball que patrocina aquesta administració al monestir de Poblet, on s’estan duent a terme treballs d’investigació i restauració de fins a un centenar de peces, que passaran a engrandir el que serà el Museu del Monestir de Poblet, que té previst obrir les seves portes a finals del mes de gener, si no passa cap imprevist en la finalització dels treballs que es fan en les restauracions; i per l’altra, a la capital de la nostra comarca la històrica església de Sant Miquel ha estrenat una nova il·luminació, que realça encara més si és possible l’excel·lent valor patrimonial i històric d’aquest temple montblanquí, per donar encara més visibilitat a un treball que s’hi va fer anteriorment en el teginat. Llegir més

El temps

Avui
1.png
17 Cº
2 Cº

Demà
1.png
18 Cº
2 Cº



Conca de Barberà (+ informació) Meteocat

Categories

Agenda cultural

Agenda cultural
Tots els actes     Enviar un acte

Els actes mostrats correponen a l'Agenda Cultural de la Generalitat de Catalunya. Quan enviïs un acte, s'enviarà al servei de l'agenda cultural per la seva validació.


Oferta Laboral

giny

En paper

giny

giny

giny

Enllaços

Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els titulars, apunta-t'hi

Correu electrònic
     
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.


Un projecte de:
Premsa comarcal


Amb la col·laboració de:
Fundació Lluís Carulla



Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya