Capçalera grossa

Nova Conca

Dilluns, 16 de juliol de 2018


Dilluns, 13.11.2017 17:15h

Dos cellers de la comarca entre els vuit cellers catalans i l'Incavi que porten la Festa del Vi Novell a Barcelona


Comentaris Cap comentari    
   
Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós (1 vot)
carregant Carregant


Departament d\'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. Generalitat de Catalunya

Departament d\'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. Generalitat de Catalunya




Vuit cellers catalans productors de vins novells amb denominació d’origen han sumat esforços per promocionar aquest estil de vins i organitzar una Festa del Vi Novell a la ciutat de Barcelona. La iniciativa ha estat presentada aquest dilluns 13 de novembre pels cellers participants i l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), que col·labora i dóna suport a l’esdeveniment, en una roda de premsa que ha comptat amb la presència del cellerista Toni Falgueres, figura clau en la recuperació de la tradició del vi novell a Catalunya, i la periodista Empar Moliner, que inaugurarà la festa i farà d’ambaixadora del vi novell 2017.
 
Al llarg de la festa, que tindrà lloc als jardins del Palau Robert el proper dissabte 18 de novembre, d’11.00 a 20.00 hores, els cellers participants oferiran la degustació de tots els vins novells de 2017.
 
Aquesta iniciativa de promoció del vi novell català amb denominació d’origen pretén portar la tradició del vi novell al mercat actual, donant a conèixer la qualitat de l’oferta, la temporalitat del seu consum i el relat al voltant del vi novell, vi nou, que mostra les primeres notes de com seran els vins de l’anyada.

Cellers participants a la Festa del vi novell 2017
- Carles Andreu (Pira, Conca de Barberà)
- Celler Cooperatiu Espolla (Espolla, Alt Empordà)
- Celler Cooperatiu La Granada (La Granada, Alt Penedès)
- Celler Masroig (El Masroig, Priorat)
- Maset (La Granada, Alt Penedès)
- Portell vins i caves (Sarral, Conca de Barberà)
- Sant Josep Vins (Bot, Terra Alta)
- Vins Petxina (Manresa, Bages)
 
 
 
 
 
 
 
 


Lectures 1091 lectures   comentari Cap comentari   Enviar article Envia
  • La Tafanera
  • Technorati
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • Google




Comentaris


No hi ha cap comentari




Comenta

El comentari s'ha enviat correctament

  Previsualitza

La direcció de Nova Conca es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.
Signi amb el seu nom i no suplanti identitats. La IP dels usuaris queda registrada.
publicitat

giny

Enquesta

Consumiu habitualment gelats?


38%



63%




Vots 16 vots


Entrevista

“Els nervis hi són, sobretot els dies previs, però un cop fas els primers exàmens ja et relaxes”

Júlia Moya Cartañà Segona nota d’accés més alta de les PAU a la Conca de Barberà

“Els nervis hi són, sobretot els dies previs, però un cop fas els primers exàmens ja et relaxes”

Opinions

Editorial

Els joves, protagonistes aquests dies

Quan arribem a aquesta alçada de l’any, a la Conca de Barberà l’activitat no s’atura, ni molt menys; i és que des de fa uns dies i pràcticament fins a finals d’aquest mes de juliol, seran els joves els grans protagonistes als diferents pobles i viles de la nostra comarca. Llegir més

El temps

Avui
31.png
32 Cº
17 Cº

Demà
1.png
34 Cº
17 Cº



Conca de Barberà (+ informació) Meteocat

Vídeos

Categories

Agenda cultural

Agenda cultural
Tots els actes     Enviar un acte

Els actes mostrats correponen a l'Agenda Cultural de la Generalitat de Catalunya. Quan enviïs un acte, s'enviarà al servei de l'agenda cultural per la seva validació.


Oferta Laboral

giny

En paper

giny

giny

giny

Enllaços

Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els titulars, apunta-t'hi

Correu electrònic
     
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.


Un projecte de:
Premsa comarcal


Amb la col·laboració de:
Fundació Lluís Carulla



Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya