Capçalera grossa

Nova Conca

Dissabte, 26 de maig de 2018


Dimecres, 9.5.2018 13:30h

La Conca de Barberà participa a la tercera edició de Benvinguts a Pagès


Comentaris Cap comentari    
   
Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós
carregant Carregant


El món rural català torna a fer un cap de setmana de portes obertes gratuïtes, el 9 i 10 de juny, perquè els visitants puguin conèixer, tastar i comprar els productes en origen

Arriba la tercera edició de Benvinguts a Pagès i la pagesia catalana es prepara per a viure de nou un gran cap de setmana de portes obertes. Unes 900 explotacions, restaurants, allotjaments i activitats participen en aquesta tercera edició. A la comarca de la Conca de Barberà són una dotzena.

Els pagesos, ramaders i pescadors obriran les portes de casa seva i oferiran una jornada de portes obertes, totalment gratuïta, amb tastos de productes i amb la possibilitat de comprar el producte directament en origen; una oferta a la qual s’han apuntat gairebé 250 cases d’arreu de Catalunya. Els allotjaments proposen ofertes especials de cap de setmana. Els restaurants faran el menú Benvinguts a Pagès, amb producte de temporada i de proximitat. I diverses entitats i col·lectius organitzen activitats relacionades amb la descoberta del territori i els seus productes.
 
A la Conca de Barberà, ja s’hi han apuntat 2 explotacions agràries (Aromis de la Conca i Celler Mas Foraster), 4 restaurants (El Moli del Mallol, Restaurant els Ceps, Restaurant les Alzines i Restaurant Sant Francesc), 5 allotjaments (Alberg Jaume I, Hostal del Senglar, Hotel rural y apartamentos sercotel villa engracia, Masia del Cadet i Serra de Prades Resort) i 4 activitats complementàries (El món de les abelles, Visita una empresa d’elaboració de licors artesanals amb degustació, Visita al Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí i Visita al Museu Fassina Balanyà amb destil·lació en directe i degustació de licors).

 


Lectures 294 lectures   comentari Cap comentari   Enviar article Envia
  • La Tafanera
  • Technorati
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • Google




Comentaris


No hi ha cap comentari




Comenta

El comentari s'ha enviat correctament

  Previsualitza

La direcció de Nova Conca es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.
Signi amb el seu nom i no suplanti identitats. La IP dels usuaris queda registrada.
publicitat

giny

Enquesta

Estudieu algun idioma?


33%



67%




Vots 15 vots


Entrevista

“La junta actual té el repte d’ampliar la base”

Enric Balauder Miró Nou president de la Coral Flor de Lis de Montblanc

“La junta actual té el repte  d’ampliar la base”

Opinions

Editorial

Una nova edició dels Premis d’Honor

Aquest divendres passat, el Consell Comarcal feia l’entrega dels Premis d’Honor de la Conca de Barberà, en els quals un any més s’ha premiat diferents persones i entitats de la nostra comarca, en un nombre de fins a tretze. Llegir més

El temps

Avui
3.png
23 Cº
13 Cº

Demà
20.png
26 Cº
13 Cº



Conca de Barberà (+ informació) Meteocat

Vídeos

Categories

Agenda cultural

Agenda cultural
Tots els actes     Enviar un acte

Els actes mostrats correponen a l'Agenda Cultural de la Generalitat de Catalunya. Quan enviïs un acte, s'enviarà al servei de l'agenda cultural per la seva validació.


Oferta Laboral

giny

En paper

giny

giny

giny

Enllaços

Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els titulars, apunta-t'hi

Correu electrònic
     
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.


Un projecte de:
Premsa comarcal


Amb la col·laboració de:
Fundació Lluís Carulla



Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya