Capçalera grossa

Nova Conca

Dimecres, 15 d'agost de 2018


Dimecres, 9.5.2018 13:30h

La Conca de Barberà participa a la tercera edició de Benvinguts a Pagès


Comentaris Cap comentari    
   
Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós
carregant Carregant


El món rural català torna a fer un cap de setmana de portes obertes gratuïtes, el 9 i 10 de juny, perquè els visitants puguin conèixer, tastar i comprar els productes en origen

Arriba la tercera edició de Benvinguts a Pagès i la pagesia catalana es prepara per a viure de nou un gran cap de setmana de portes obertes. Unes 900 explotacions, restaurants, allotjaments i activitats participen en aquesta tercera edició. A la comarca de la Conca de Barberà són una dotzena.

Els pagesos, ramaders i pescadors obriran les portes de casa seva i oferiran una jornada de portes obertes, totalment gratuïta, amb tastos de productes i amb la possibilitat de comprar el producte directament en origen; una oferta a la qual s’han apuntat gairebé 250 cases d’arreu de Catalunya. Els allotjaments proposen ofertes especials de cap de setmana. Els restaurants faran el menú Benvinguts a Pagès, amb producte de temporada i de proximitat. I diverses entitats i col·lectius organitzen activitats relacionades amb la descoberta del territori i els seus productes.
 
A la Conca de Barberà, ja s’hi han apuntat 2 explotacions agràries (Aromis de la Conca i Celler Mas Foraster), 4 restaurants (El Moli del Mallol, Restaurant els Ceps, Restaurant les Alzines i Restaurant Sant Francesc), 5 allotjaments (Alberg Jaume I, Hostal del Senglar, Hotel rural y apartamentos sercotel villa engracia, Masia del Cadet i Serra de Prades Resort) i 4 activitats complementàries (El món de les abelles, Visita una empresa d’elaboració de licors artesanals amb degustació, Visita al Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí i Visita al Museu Fassina Balanyà amb destil·lació en directe i degustació de licors).

 


Lectures 441 lectures   comentari Cap comentari   Enviar article Envia
  • La Tafanera
  • Technorati
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • Google




Comentaris


No hi ha cap comentari




Comenta

El comentari s'ha enviat correctament

  Previsualitza

La direcció de Nova Conca es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.
Signi amb el seu nom i no suplanti identitats. La IP dels usuaris queda registrada.
publicitat


publicitat


publicitat

giny

Enquesta

Us agrada seguir les festes majors?


31%



69%




Vots 26 vots


Entrevista

“Serà una edició més consolidada, amb més projecció nacional i internacional”

Pau Estrem Productor, gestor cultural i director del Danseu Festival

“Serà una edició més  consolidada, amb més projecció nacional i internacional”

Opinions

Editorial

Una cita musical d’enveja per a molts indrets

Avui, divendres, al monestir de Poblet s’encetarà una nova edició del seu Festival de Música Antiga, sota la batuta del prestigiós músic, Jordi Savall. Un any més, el monestir de Poblet i per extensió tota la comarca, tindran una cita de luxe amb la selecta música d’aquest músic, que més enllà del seu talent indiscutible com a músic i com a recuperador d’instruments de música antiga que havien caigut en l’oblit i el desús, és un gran humanista. Llegir més

El temps

Avui
1.png
34 Cº
20 Cº

Demà
1.png
34 Cº
21 Cº



Conca de Barberà (+ informació) Meteocat

Vídeos

Categories

Oferta Laboral

giny

En paper

giny

giny

giny

Enllaços

Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els titulars, apunta-t'hi

Correu electrònic
     
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.


Un projecte de:
Premsa comarcal


Amb la col·laboració de:
Fundació Lluís Carulla



Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya