Capçalera grossa

Nova Conca

Dimecres, 18 de juliol de 2018


Dimarts, 10.7.2018 11:00h L'Espluga de Francolí

David Ferrer Ferré, pastisser de l’Espluga, reconegut per la Generalitat de Catalunya com a Mestre Artesà Alimentari


Comentaris Cap comentari    
   
Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós
carregant Carregant


El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació distingeix, aquest 2018, amb el Diploma de Mestre/a Artesà/ana Alimentari/ària un total de 26 persones, d’acord amb les propostes presentades i amb l’informe favorable de la Comissió. En concret, es tracta de 6 carnissers, cansaladers i xarcuters, 9 forners, 9 pastissers i 2 xurrers.

A la Conca de Barberà, ha estat reconegut com a Mestre Artesà Alimentari, David Ferrer Ferré, de l’Espluga de Francolí.

El Diploma de Mestre artesà (DECRET 285/2006, de 4 de juliol, pel qual es desenvolupa la Llei 14/2003, de 13 de juny, de qualitat agroalimentària) s’atorga a aquells artesans que reuneixen determinats mèrits de creativitat i coneixements en el camp de l’artesania alimentària en algun dels oficis que especifica el Decret, que han exercit com a artesans alimentaris durant un període mínim de quinze anys i que disposen del carnet d’artesà alimentari.

 Per tant, l’atorgament del diploma significa el reconeixement del mestratge excepcional amb el qual l’artesà exerceix el seu ofici, per la qual cosa només podrà ser atorgat a persones a les qual se’ls pugui acreditar una llarga trajectòria professional reconeguda, domini tècnic del seu ofici, experiència i mèrits de caràcter extraordinari en la pràctica de l’ofici.


Lectures 194 lectures   comentari Cap comentari   Enviar article Envia
  • La Tafanera
  • Technorati
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • Google




Comentaris


No hi ha cap comentari




Comenta

El comentari s'ha enviat correctament

  Previsualitza

La direcció de Nova Conca es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.
Signi amb el seu nom i no suplanti identitats. La IP dels usuaris queda registrada.
publicitat

giny

Enquesta

Consumiu habitualment gelats?


38%



62%




Vots 26 vots


Entrevista

“Els nervis hi són, sobretot els dies previs, però un cop fas els primers exàmens ja et relaxes”

Júlia Moya Cartañà Segona nota d’accés més alta de les PAU a la Conca de Barberà

“Els nervis hi són, sobretot els dies previs, però un cop fas els primers exàmens ja et relaxes”

Opinions

Editorial

Els joves, protagonistes aquests dies

Quan arribem a aquesta alçada de l’any, a la Conca de Barberà l’activitat no s’atura, ni molt menys; i és que des de fa uns dies i pràcticament fins a finals d’aquest mes de juliol, seran els joves els grans protagonistes als diferents pobles i viles de la nostra comarca. Llegir més

El temps

Avui
1.png
32 Cº
17 Cº

Demà
1.png
32 Cº
19 Cº



Conca de Barberà (+ informació) Meteocat

Vídeos

Categories

Agenda cultural

Agenda cultural
Tots els actes     Enviar un acte

Els actes mostrats correponen a l'Agenda Cultural de la Generalitat de Catalunya. Quan enviïs un acte, s'enviarà al servei de l'agenda cultural per la seva validació.


Oferta Laboral

giny

En paper

giny

giny

giny

Enllaços

Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els titulars, apunta-t'hi

Correu electrònic
     
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.


Un projecte de:
Premsa comarcal


Amb la col·laboració de:
Fundació Lluís Carulla



Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya