Capçalera grossa

Nova Conca

Dimecres, 18 de juliol de 2018


Dimecres, 11.7.2018 18:00h Montblanc

Tret de sortida al "Dimecres Tapa" a Montblanc


Comentaris Cap comentari    
   
Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós
carregant Carregant


Avui s’estrena la sisena edició de la ruta gastronòmica «Dimecres Tapa» a Montblanc, organitzada per l’Associació d’Empresaris d’Hosteleria de la Conca de Barberà (AEHCB). La ruta protagonitza els vespres i nits de tots els dimecres d’estiu a la vila, i contribueix a dinamitzar-ne la restauració i el turisme.

Enguany, s’incrementa en tres el nombre d’establiments participants, i així en seran 22 en total. Els bars i restaurants serviran tapes creades específicament per a la ruta, que manté el preu d’altres edicions, 2 euros per cada degustació. Les creacions gastronòmiques es poden maridar amb els vins de la DO Conca de Barberà, que col·labora amb la iniciativa, i que també mantenen el preu de 1,5 euros per cada copa. 

El «Dimecres Tapa» es celebrarà tots els dimecres fins el 29 d’agost inclòs. Entre altres mostres de cuina, els participants a la ruta podran degustar enguany creacions com ara tapes de cruixent de cua de bou amb poma, carbassa i safrà, presa ibèrica, caneló de galta, una fideuà vegana o una mescla de sushi. Els establiments serviran les tapes a partir de dos quarts de 8 del vespre.

Premi pels clients
L’AEHCB també organitza un sorteig entre els clients al «Dimecres Tapa», amb l’objectiu d’esperonar-ne la participació. El premi és una caixa regal de cap de setmana. Per optar-hi cal que 6 establiments segellin la butlleta de participació a la ruta, omplir les dades personals i lliurar-la a qualsevol dels establiments participants. El guanyador es coneixerà a finals d’agost, finalitzada la ruta. 

Els restaurants i bars participants al «Dimecres Tapa» d’enguany són: Bar Casal Montblanquí, Cafeteria Garbí, Isama, Cal Jordi, Cal Xixonenc, Carnaby, Central Plaça, El Cortijo, El Comerç del Mallol, El Pergamí, El Seguici, L’Arc, L’Ocell Blau, La Canal 2, La Dolça Violeta, La Tocineria, Miric’s, Sant Francesc Restaurant, El Call, Xurreria Sant Jordi, Cal Magret i Ull de la Vila.
 


Lectures 395 lectures   comentari Cap comentari   Enviar article Envia
  • La Tafanera
  • Technorati
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • Google




Comentaris


No hi ha cap comentari




Comenta

El comentari s'ha enviat correctament

  Previsualitza

La direcció de Nova Conca es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.
Signi amb el seu nom i no suplanti identitats. La IP dels usuaris queda registrada.
publicitat

giny

Enquesta

Consumiu habitualment gelats?


38%



62%




Vots 26 vots


Entrevista

“Els nervis hi són, sobretot els dies previs, però un cop fas els primers exàmens ja et relaxes”

Júlia Moya Cartañà Segona nota d’accés més alta de les PAU a la Conca de Barberà

“Els nervis hi són, sobretot els dies previs, però un cop fas els primers exàmens ja et relaxes”

Opinions

Editorial

Els joves, protagonistes aquests dies

Quan arribem a aquesta alçada de l’any, a la Conca de Barberà l’activitat no s’atura, ni molt menys; i és que des de fa uns dies i pràcticament fins a finals d’aquest mes de juliol, seran els joves els grans protagonistes als diferents pobles i viles de la nostra comarca. Llegir més

El temps

Avui
1.png
32 Cº
17 Cº

Demà
1.png
32 Cº
19 Cº



Conca de Barberà (+ informació) Meteocat

Vídeos

Categories

Agenda cultural

Agenda cultural
Tots els actes     Enviar un acte

Els actes mostrats correponen a l'Agenda Cultural de la Generalitat de Catalunya. Quan enviïs un acte, s'enviarà al servei de l'agenda cultural per la seva validació.


Oferta Laboral

giny

En paper

giny

giny

giny

Enllaços

Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els titulars, apunta-t'hi

Correu electrònic
     
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.


Un projecte de:
Premsa comarcal


Amb la col·laboració de:
Fundació Lluís Carulla



Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya