Capçalera grossa

Nova Conca

Dilluns, 20 d'agost de 2018


Dijous, 2.8.2018 21:45h Montblanc

Bona arrencada del «Dimecres Tapa» a Montblanc


Comentaris Cap comentari    
   
Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós
carregant Carregant


La sisena edició del «Dimecres Tapa», que es celebra els dimecres de juliol i agost a 22 bars i restaurants de Montblanc, arriba a l’equador complint les expectatives inicials. La ruta està organitzada per l’Associació d’Empresaris d’Hosteleria de la Conca de Barberà (AEHCB) i l’any passat va servir unes 15.000 tapes i 13.000 copes de vi de la DO Conca de Barberà, que hi
col·labora.

Carme Vilalta, empresària de restauració i secretària de l’AEHCB, explica que «Alguns dels dimecres de juliol ens va fer mal temps, però tot i així es van servir moltes tapes. Per tant, esperem que aquest agost la gent encara surti més a fer tapes, perquè les anteriors edicions ha tingut força èxit i és una iniciativa consolidada». Els establiments comencen a servir tapes a dos quarts de vuit del vespre, a un preu que es manté respecte altres edicions: 2 euros cada tapa i 1,5 euros la copa de vi. La ruta també serveix per promocionar la gastronomia montblanquina en general, així com els establiments de restauració.

El «Dimecres Tapa» va començar el passat 11 de juliol i es celebra tots els dimecres fins el 29 d’agost inclòs. Entre altres mostres de cuina, a la ruta es pot degustar creacions com ara tapes de cruixent de cua de bou amb poma, carbassa i safrà, presa ibèrica, degustació de foie, explosió de brandada, fideuà vegana o no, presa ibèrica confitada, caneló de galta, llom amb salsa d’ametlles, trinxat de pollastre amb xampinyons i codony, melós de porc a la
canyella o una mescla de sushi, etc. Els clients opten a guanyar per sorteig una capsa de cap de setmana, sols per segellar 6 tapes en el fulletó-mapa que lliuren els establiments.

Els restaurants i bars participants d’enguany són: Bar Casal Montblanquí, Cafeteria Garbí, Isama, Cal Jordi, Cal Xixonenc, Carnaby, Central Plaça, El Cortijo, El Comerç del Mallol, El Pergamí, El Seguici, L’Arc, L’Ocell Blau, La Canal 2, La Dolça Violeta, La Tocineria, Miric’s, Sant Francesc Restaurant, El Call, Xurreria Sant Jordi, Cal Magret, i Ull de la Vila.


Lectures 662 lectures   comentari Cap comentari   Enviar article Envia
  • La Tafanera
  • Technorati
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • Google




Comentaris


No hi ha cap comentari




Comenta

El comentari s'ha enviat correctament

  Previsualitza

La direcció de Nova Conca es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.
Signi amb el seu nom i no suplanti identitats. La IP dels usuaris queda registrada.
publicitat


publicitat


publicitat

giny

Enquesta

Esteu ja cansats de tanta calor?


61%



39%




Vots 18 vots


Entrevista

Opinions

Editorial

Una comarca tenyida de festes majors arreu

Quan el mes d’agost arriba a la seva meitat, la Conca de Barberà es tenyeix arreu de la seva extensió de festes majors. Les diferents localitats, tot i que algunes s’avancen a aquesta data i d’altres la celebren més tard, s’engalanen per gaudir de la festa a partir dels diferents actes que durant mesos preparen les diferents corporacions municipals o les comissions de festes respectives. Llegir més

El temps

Avui
1.png
34 Cº
20 Cº

Demà
1.png
34 Cº
21 Cº



Conca de Barberà (+ informació) Meteocat

Vídeos

Categories

Oferta Laboral

giny

En paper

giny

giny

giny

Enllaços

Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els titulars, apunta-t'hi

Correu electrònic
     
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.


Un projecte de:
Premsa comarcal


Amb la col·laboració de:
Fundació Lluís Carulla



Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya