El periodista Vicent Partal i l’economista Germà Bel, properes xerrades de l’Espluga de Francolí per la Independència

Després que el cap de setmana passat, dins els actes de la Fira de l’Espluga, es realitzés la conferència “Independència: única opció per a Catalunya” de la mà de l’Espluga de Francolí per la Independència, ja hi ha nous actes programats. En aquesta ocasió, amb el periodista Vicent Partal i l’economista Germà Bel.

El proper acte, doncs, serà avui divendres 31 de gener a l’Auditori Carulla Font a les set de la tarda, amb la conferència de Vicent Partal, periodista i director de Vilaweb, que presentarà el llibre A un pam de la independència.

L’altre acte serà el següent divendres 7 de febrer. Anirà a càrrec del catedràtic d’Economia i membre del Consell Assessor per a la Transició Nacional (CATN), Germà Bel, el qual presentarà també el seu llibre, Anatomia d’un desengany. La xerrada es durà a terme també a les set de la tarda a l’Auditori Carulla Font.

D’altra banda, també s’han programat altres actes. El proper 21 de febrer tindrà lloc una conferència a càrrec de Josep Cruanyes, president de la Societat Catalana d’Estudis Jurídics i secretari de la Comissió de Llengua Catalana del Consell de Col·legis d’Advocats de Catalunya. El 7 de març, Ferran Espada, periodista, analista polític i director adjunt d’El 9 Esportiu de Catalunya oferirà una xerrada sobre la necessitat que té l’esport català d’aconseguir la independència i els beneficis que suposaria que Catalunya fos independent.