Els Optimistes passen per Solivella

El programa Els Optimistes s’ha realitzat avui en directe des de Solivella
El programa Els Optimistes s’ha realitzat avui en directe des de Solivella | Cedida
Un matí de diversió i entreteniment el d’avui a Solivella, amb el pas del programa Els Optimistes de Catalunya Ràdio, dirigit per Àngel Llàcer i Manu Guix.

Els solivellencs i les solivellenques han estat els protagonistes de l’edició d’aquest dilluns 10 de febrer del programa radiofònic en què, com no podia ser d’altra manera, s’ha parlat del xipella, la característica més destacada de la població.

Això no obstant, també hi ha hagut un moment per a la participació dels veïns i les veïnes del poble, amb concursos i, sobretot, amb el cant del nino i la nina. Com a nino, ha participat en el concurs Vicenç Castro, de 83 anys, que havia cantat en una orquestra i, en el programa, ha cantat una havanera. Pel que fa a les nines, hi ha hagut la participació de la Mar Lisart, d’onze anys, que va ser Pubilla Infantil fins l’any passat; i la Laura Iglesias, de divuit anys, i que és la Pubilla Major actual.

El programa Els Optimistes, doncs, s’ha realitzat avui en directe des de Solivella, concretament, des del local de l’Associació de Jubilats i Pensionistes, ubicat a La Societat. Ara, durant aquesta setmana, un membre de l’equip de Catalunya  Ràdio seguirà pel municipi, fent preguntes i entrevistes a la població, a la cerca de gent optimista.

El programa Divendres

El programa Divendres de TV3 també viatja aquesta setmana a Solivella. El programa es podrà veure a les tardes per Televisió de Catalunya a partir de demà dimarts i fins dijous. Avui dilluns no s’ha emès per motius de la vaga de TV3.


Podeu escoltar el programa de Catalunya Ràdio, Els Optimistes, emès des de Solivella en el següent enllaç:

http://www.catradio.cat/audio/790098/Cap-a-Solivella