La VI Festa de l’All de Belltall recupera l’esmorzar popular

Comarques

L'All de Belltall
L'All de Belltall | Cedida
Dissabte 2 d’agost, Belltall celebrarà una nova edició de la Festa de l’All, concretament, la sisena edició. Aquesta iniciativa s’organitza conjuntament amb l’Agrupació de Productors d’All de Belltall i l’Associació de Veïns i Amics de Belltall.

Una de les novetats de l’edició d’enguany és que s’ha recuperat la celebració de l’esmorzar popular, a base de pa torrat, all de Belltall i productes de proximitat de les nostres comarques. De fet, serà l’esmorzar el qui donarà el tret de sortida a la festa a partir de les deu del matí.

Altres actes que s’han organitzat són, per exemple, un seminari sobre el conreu del safrà a Catalunya, que es farà a les onze a la Biblioteca de Belltall, un acte presentat pel Sr. Anton Ballvé, director dels Serveis Territorials del DAAM a Tarragona. També prendran part del seminari el Sr. Joan Cartanyà, d’AROMIS safrà de la Catalunya interior i el Sr. Manuel Ramírez i Enric Dalmau, de la Coop. Safrà de les Garrigues.

Durant tot el matí, hi haurà diferents parades on comprar alls, així com altres productes de proximitat i artesania. Val a dir que l’Agrupació de Productors d’All de Belltall ja tenen a disposició la collita d’aquest 2014.