Continua el repartiment de les bosses compostables per a la recollida de matèria orgànica a la Conca de Barberà

Montblanc

Dins del pla d’activitats d’educació ambiental de 2015, el Servei de Medi Ambient del Consell Comarcal realitza una campanya de reforç adequada a cada nucli de població. Aquest any s’ha centrat en dues línies principals: el repartiment de cubells a grans productors i el repartiment de bosses compostables als ciutadans. 

De la campanya iniciada l’ant 2014, sota el lema “ Supera’t, reciclar compensa”,  es continua sota el mateix eslògan, amb una campanya de comunicació ambiental personalitzada i adaptada a cada municipi per la població en general i per als grans productors incentivant la recollida de matèria orgànica.

Per tal de facilitar el procés de compostatge, es posen a disposició dels ciutadans bosses compostables, on cal posar la matèria orgànica la qual facilitarà el procés de transformació en compost.

Per tal de mantenir i augmentar el bons resultats de quantitat i qualitat de la recollida selectiva en aquest municipis i en el total de la comarca, es creu convenient no deixar de realitzar campanyes de suport a la ciutadania i especialment per a grans productors de la comarca.

Podeu obtenir de forma gratuïta bosses compostables als següents punts:
-              Ajuntament de l’Espluga de Francolí
-              Oficina del Consell Comarcal de Sta. Coloma de Queralt
-              Consell Comarcal de la Conca de Barberà
-              Deixalleria de Montblanc
-              Deixalleria de l’Espluga de Francolí
-              Deixalleria de Sta. Coloma de Queralt

Des del servei de Medi Ambient es recorda la importància de realitzar la recollida selectiva correctament ja no només per motius de conscienciació mediambiental, sinó també per motius econòmics. El servei de Medi Ambient vol animar als usuaris a continuar millorant el reciclatge de la fracció orgànica, ja que només amb la cooperació  dels ciutadans i ciutadanes es podrà tornar a aconseguir les dades tan positives que teníem aquest últims anys i fer que la Conca de Barberà  sigui un referent a seguir en la gestió dels residus.