Instagramers a la comarca per promocionar el territori i la Ruta del Cister

Els serveis de turisme dels Consells Comarcals de l’Alt Camp i la Conca de Barberà, sota la marca La Ruta del Cister, i el Patronat de Costa Daurada, han convidat a un grup de 14 Instagramers catalans per donar a conèixer, fotografiar i promoure turísticament les dues comarques a través d’Instagram.

 

Entres les localitzacions que els Instagramers visitaran hi ha, sens dubte, els monestirs cistercencs de Santes Creus i Poblet. També visitaran el celler modernista de Nulles, faran una Tast de Calçotada al Restaurant El Petit Cup d’Alió, descobriran els atractius del tombant del s.XX de Vila-rodona, el Santuari modernista de Montserrat a Montferri, la vila medieval de Montblanc, les coves de l’Espluga de Francolí i el Museu i Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet.

 

Tots ells publicaran les fotografies amb el lema “Vivim experiències a la Ruta del Cister, amb @CostaDauradaTur @larutadelcister @IGlarutadelcister @TurismeAltCamp @ConcaTurisme #larutadelcister #IGlarutadelcister #costadaurada #concaturisme #turismealtcamp”.

 

Els instagramers que prendran part d’aquesta visita són: @pericu16, @meelodie, @livetgn, @irenejardim, @manners_isabel, @Akanita7, @JuanjoFuster, @Tonipascualcuenca,  @JosepAlbert, @phaulife , @roser_n, @noemygm, @ingocat, @neburruben i @valleklau. Entre tots ells sumen més de 500.000 seguidors.