Ferran Civit és el candidat d'ERC de la Conca de Barberà a les eleccions del 21 de desembre

L'Espluga de Francolí

| Cedida
L'espluguí Ferran Civit i Martí és el candidat d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) de la Conca de Barberà a la lllista que presentarà la formació republicana a la província de Tarragona de cara a les eleccions del pròxim 21 de desembre, després que el Congrés Comarcal d'ERC aprovés el passat dimarts el seu nomenament per unanimitat. 

Ferran Civit ha estat coordinador de Conca de Barberà per la Independència (2012), coordinador de Comunicació de l'Assemblea Nacional Catalana i membre del Secretariat Nacional i del Comitè Permanent (2012-2015) i coordinador de les Diades Nacionals 2012-2014 i col·laborador creatiu en aquest any 2015.

Actualment, Civit és president d'ERC al Camp de Tarragona i ha estat diputat de Junts pel Sí a la passada legislatura. Anteriorment, va ser portaveu de les Joventuts d'ERC (JERC)  a la Conca de Barberà i al Camp de Tarragona, i cap de l'oposició a l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí i al Consell Comarcal de la Conca de Barberà entre els anys 2003 i 2011.