L’Associació Montblanc Gat i Gos organitza una jornada d’adopcions i recollida de pinso aquest 11 de novembre

Montblanc

Aquest dissabte, 11 de novembre, durant tot el matí, l'Associació Montblanc Gat i Gos ha organitzat una jornada a la botiga d’animals Naturlandia (al costat del Caprabo). Allí l'Associació mostrarà els animals que tenen en adopció i també s'aprofitarà per fer un punt de recollida de pinso de tothom que vulgui fer-ne un donatiu. El pinso recollit serà per als gats del carrer de Montblanc i pedanies.

Actualment l’Associació té tres gats mascles d’uns set mesos que urgeix donar en adopció perquè la gent que els cuida marxa i no pot prendre’ls. Tots tres gats seran dissabte a Naturlandia.

L’Associació obliga les persones adoptants de qualsevol animal a signar un contracte d’adopció. En el mateix hi ha unes quantes normes que s’han de complir, com el compromís d’esterilització i sobretot garantir que l’animal estarà sempre en òptimes condicions. A més, els membres de l’Associació fan un seguiment dels animals adoptats.

D’altra banda, des de l'Associació Gat i Gos apunten que a Montblanc i pedanies tenen comptabilitzades una vintena de colònies de gats i l’Associació n’ha atorgat el permís d’alimentació a una quinzena de persones.