Presentat el cartell de la Fira de Sarral que es celebrarà el 8 de desembre

Comarques

La imatge ha estat dissenyada per la cap de premsa i comunicació del consistori, Marta Arjona.
La imatge ha estat dissenyada per la cap de premsa i comunicació del consistori, Marta Arjona. | Cedida
Aquest dijous al vespre es presentava a l’Ajuntament de Sarral la nova imatge de la Fira de Sarral.

L’edició 2017 de la Fira es celebrarà el 8 de desembre. Es podrà veure la fira agrícola i industrial, la 7a Mostra d’Artesania i per tercer any els visitants gaudiran del tast de vins locals.

Ara bé, l’alabastre tindrà aquest any una importància especial amb motiu de que aquest 2017 es celebra el centenàri de l'obertura del primer celler modern d'alabastre a la localitat. Per una banda, en diferents punts del recinte firal es podrà veure una demostració d’ofici però a més, durant aquell dia, s’oferiran visites guiades a l’exposició central de l’any de l’alabastre, “100 alabastre Sarral”, que està ubicada a la Sala d’Exposicions del carrer Hospital.

Pel que fa al cartell de la Fira, està format per una peça d’alabastre acompanyat de la copa que es serveix durant la degustació de vins locals per la Fira. La imatge ha estat dissenyada per la cap de premsa i comunicació del consistori, Marta Arjona.

Al llarg de les properes setmanes l’Ajuntament de Sarral anirà desvetllant tota la programació d’actes prevista per la Fira del 8 de desembre.