El jove violinista montblanquí ‘Sasha’ oferirà un concert en benefici del menjador social La Taulada de Valls

El proper dia 17 de novembre, a dos quarts de 9 del vespre, al Teatre Principal de Valls l’Associació Amics de Música de Valls ha organitzat un concert en benefici del menjador social La Taulada.

Serà la presentació al públic de Valls del jove violinista montblanquí Alexandre Amorós Korotkov, conegut també per “Sasha”, acompanyat al piano per Marc Torres.
Alexandre Amorós Korotkov va néixer el gener del 2008 a l’illa de Fuerteventura. L’any següent la família va tornar a Montblanc, municipi natal del seu pare, Josep Maria, i el 2010, quan Sasha tan sols tenia 2 anys, començà a estudiar violí amb la reconeguda professora polonesa resident a Tarragona Ivona Burzyns­ka.
Posteriorment, continuà els estudis a l’Escola Municipal de Música Josep Porter i Rovira de Montblanc, on actualment està cursant quart de violí amb Josep Maria Manresa i quart de piano amb Montse Homs.

Aquest curs 2016-2017 ha estudiat violí al Conservatori de Vila-seca amb el mestre Josep Maria Ferrando, on ha tret la nota més alta en l’examen de pas a grau professional. Ha estat incorporat com a component més jove de l’Orquestra Corelli, dirigida per Quim Miracle i composta per joves d’entre 12 i 16 anys.

El curs passat Sasha Amorós va guanyar el primer premi de la categoria per a infants fins a vuit anys del con­curs de violí de la Ciutat Comtal organitzat per l’escola de música Sant Gregori. També ha guanyat el tercer premi de violí en la categoria de 9 a 11 anys en el Segon Concurs de Violí, a Barcelona el cap de setmana del 27 i 28 de maig. El jurat estava format per Eva Graubin; la presidenta, Raquel Castro, i Manel Valdivieso.