L’església de Sant Miquel estrenarà diumenge nova il·luminació

Vista exterior de l'església de Sant Miquel de Montblanc
Vista exterior de l'església de Sant Miquel de Montblanc | Marc Lladó
Aquest diumenge, dia 12 de novembre, l’església de Sant Miquel de Montblanc estrenarà nova il·luminació, en un acte que se celebrarà a dos quarts de 6 de la tarda amb la presència de representants de la Fundació Endesa, col·laboradora de la millora, així com l’alcalde de la vila, Josep Andreu; el diputat de Cultura de la Diputació de Tarragona, Joan Olivella Ricart; el president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Francesc Benet, i el plebà de Montblanc, Simó Gras.

El projecte, que té l’objectiu de reduir el consum energètic i aconseguir una millor qualitat lumínica a l’interior del temple, ha requerit una inversió de 35.000 euros i ha estat finançada en gran part per la Fundació Endesa, en col·laboració amb la Diputació de Tarragona, l’Ajuntament de Montblanc i la mateixa parròquia. 

L’actuació ha consistit a canviar tota la instal·lació elèctrica així com els projectors i punts de llum. S’ha canviat tota la instal·lació elèctrica així com els projectors i punts de llum per reduir el consum energètic i aconseguir, al mateix temps, una millor qualitat lumínica a l’interior del temple.

Finalment, la Fundació segueix impulsant la il·luminació de béns del patrimoni històric i artístic, i de promoció, recuperació i conservació de l’art i la cultura.