Sant Francesc es converteix en un passatge del terror

Montblanc

La Colla dels Dimonis de Montblanc ha tornat a organitzar enguany un passatge del terror, aquest cop, més gran i amb més participació que ha convertit l'antiga església de Sant Francesc en un indret tètric i intrigant.

Arcanum és el nom d'aquest passatge del terror que s'ha celebrat en dues jornades a la capital de la Conca de Barberà. Així, divendres 10 i diuemnge 11 de novembre, l’antiga església de St. Francesc de Montblanc s'ha convertit en un passatge del terror que, a la vegada, comptava amb un show inicial que formava una part molt important de l'espectacle. 

En cada jornada s'han fet dues sessions , ambdues similars però no al 100%. Així, de 20.00 a 22.00 h, sota el nom de sessió teatral, es feia una ruta pel passatge, on es trobaven tot tipus de personatges amb els que fins i tot es podia interactuar. A la sessió de 23.00 a 02.00 h, però, ja estava preparada per als més valents, sota el nom de "sessió horror" i on qualsevol cosa era possible, buscant-se sempre que el visitant s'endugui més d'un ensurt i passant doncs una estona ben terrorífica.