Sant Miquel estrena una magnífica nova il·luminació

Montblanc

Aquest diumenge dia 12 de novembre, l’esglèsia de Sant Miquel de Montblanc ha estrenat nova il·luminació, en un acte que ha començat a quarts de 6 de la tarda, amb la presència de representants de la Fundació Endesa, col·laboradora de la millora, l'alcalde Josep Andreu; el diputat de Cultura de la Diputació de Tarragona, Joan Olivella Ricart, el president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Francesc Benet; i el plebà de Montblanc, Simó Gras.

El projecte, que té l’objectiu de reduir el consum energètic i aconseguir una millor qualitat lumínica a l’interior del temple, ha requerit una inversió de 35.000 euros i ha estat finançada en gran part per la Fundació Endesa, en col·laboració amb la Diputació de Tarragona, l’Ajuntament de Montblanc, i la mateixa parròquia. L’actuació ha consistit a canviar tota la instal·lació elèctrica així com els projectors i punts de llum.

S’ha canviat tota la instal·lació elèctrica així com els projectors i punts de llum per reduir el consum energètic i aconseguir, al mateix temps, una millor qualitat lumínica a l’interior del temple.