Espectacles, una gimcana de tions i sortejos, a la campanya de Nadal de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc

Presentació de la campanya de Nadal
Presentació de la campanya de Nadal | Anna Torija
La Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc ja ha presentat la campanya d'aquest Nadal. L'objectiu, expliquen, és el de dinamitzar el comerç de la vila durant les festes i, per això, s'han organitzat diferents actes i accions per incentivar que montblanquins i foranis passegin pels carrers i establiments de la capital de la Conca de Barberà.

Sílvia Lafebre, regidora de Comerç i Hisenda de l'Ajuntament de Montblanc, explicava en la presentació de la campanya que Montblanc comptarà un any més amb la seva il·luminació nadalenca als carrers principals. Les llums s'encendran del 6 de desembre al 7 de gener i restaran oberts de les sis de la tarda a les onze de la nit, a excepció dels caps de setmana que estaran oberts fins a la una de la matinada.

Per la seva part, Montse Guinovart, presidenta de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc, ha explicat que la voluntat d'aquestes accions és esperonar al comerç local i potenciar Montblanc com a centre de serveis i compres de la comarca. Per aquest motiu, aprofitant l'època de l'any de més compres, s'organitzen un total de set espectacles durant la campanya de Nadal, així com el sorteig de premis i l'entrega de vals per a la zona blava que enguany seran de 2 hores. La novetat principal és una gimcana de tions, que compta amb la col·laboració dels centres escolars de Montblanc, i que consistirà en buscar els 5 tions diferents que es podran veure als aparadors dels establiments. 

Dissabte 16 de desembre, al migdia, hi haurà l'espectacle itinerant "El Petit Lilo" i, a la tarda, es comptarà amb la música de "Small River Christmas Band". Pel que fa al dissabte següent, 23 de desembre, hi haurà inflables a la Plaça Major durant tot el dia, a les 11.30h es comptarà amb l'espectacle "Els titellaires arriben a la ciutat" i a les 12.15h serà el torn del "Cagallufes, el follet rondinaire", a la tarda s'ha organitzat una xocolatada popular i una cantada de nadales pels carrers i places de la vila.

Quan als dies festius d'obertura, aquests seran el 6, 8, 10, 17 i 24 de desembre i 8 de gener.