A la venda les entrades del pessebre vivent de l'Espluga

L'Espluga de Francolí

El Pessebre Vivent de l’Espluga posa a la venda aquest divendres, 1 de desembre, les entrades anticipades per a les representacions d’aquest any. Serà el primer cop que els tiquets d’accés es podran comprar de forma anticipada per internet a www.pessebredelespluga.com, www.pessebresvivents.cat, l’aplicació Pessebres Vivents i l’Oficina de Turisme de l’Espluga —de forma presencial. L’objectiu és esponjar les cues, en especial la que es feia a la taquilla de la plaça de l’Església.

En l’última edició es van rebre 3.000 visitants. Per això, les persones que ja tinguin l’entrada comprada es podran dirigir directament a la cua d’accés, que enguany serà pels carrers del Mig i Templaris, fins el carrer Penitents.

A més, per tal d’alleugerir l’espera dels visitants també s’amplien les representacions, que passen de dos a tres dies. Seran el 23, 24 i 26 de desembre, amb diferents representacions que començaran a les 6 de la tarda i es faran cada mitja hora fins a les 8 del vespre.

El certamen, que es fa de forma bianual al nucli antic medieval de l’Espluga, coincideix enguany amb la commemoració dels 50 anys del primer Pessebre Vivent a la cova de la Font Major, que va ser un dels primers de Catalunya i el més peculiar del moment.