Catalina Riutort i Alexandre Amorós reben el Premi Porter i Rovira 2016-2017

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Montblanc ha aprovat atorgar el Premi Porter i Rovira del curs 2016-2017 als alumnes Catalina Riutort i Alexandre Amorós. Aquesta decisió s’ha pres després d’observar que els dos joves han realitzat les proves d’accés al conservatori i han obtingut uns resultats excel·lents.

L’import concedit pel consistori montblanquí a Catalina i a Alexandre és de 500 euros per a cada un.

El Premi Josep Porter i Rovira és un guardó de reconeixement a la promoció, treball i desenvolupament musical dels alumnes de l’escola municipal de música.
L’esmentat reconeixement el poden aconseguir els alumnes que hagin realitzat els seus estudis musicals a l’Escola Municipal de Música Josep Porter i Rovira de Montblanc i accedeixin a un conservatori professional de música. És imprescindible que els beneficiaris hagin cursat a l’escola municipal de música, almenys, els dos darrers cursos acadèmics, i hagin assolit el nivell elemental. També es tindrà en compte que es valoraran tant els resultats acadèmics obtinguts com el treball musical i la participació que hagin realitzat en els grups musicals que representen l’escola i en les actuacions fetes a Montblanc i en altres indrets. A més, el guanyador o guanyadors del premi, dotat en 500 euros per guardonat, faran una audició el dia que se’n faci el lliurament i podrà coincidir la data amb l’acte d’inauguració de curs de l’escola.