Coneixement i experiències emprenedores al “Som-hi! Tresors amagats a la Conca de Barberà”

La seu de Concactiva va ser l’escenari del segon col·loqui d’experiències emprenedores, que enguany plantejava inquietuds per trobar-hi solucions. Fanny Galve, delegada de la UOC al Camp de Tarragona, va obrir l’acte donant la benvinguda als assistents explicant la trajectòria del Som-hi! i l’objectiu de l’activitat d’aquest
any.

A la primera part del Som-hi! va tenir lloc un col·loqui en què van participar Joan Cartanyà, responsable d’Aromis de la Conca; Dídac Espasa, responsable de Tòfona de la Conca, i l’Adrià Gomis, responsable de Curculio Nucum. Tots van poder explicar el camí que han seguit, sobre els errors i els encerts que els han portat on són i que ahir van servir d’inspiració per a altres emprenedors i empresaris assistents al Som-hi!

Cal destacar que al final de cada ponència cada participant va poder explicar les necessitats i inquietuds sobre crear imatge de marca i definir el públic objectiu, tema d’interès d’aquesta edició.

A la segona part Jéssica Lingam, doctora en Publicitat i Relacions públiques per la UAB així com col·laboradora dels Estudis d’Economia i Empresa de la UOC, va fer una exposició molt completa de coneixements sobre comunicació estratègica i atenció als clients. Va explicar que actualment una empresa ha de ser capaç de connectar amb les expectatives dels clients. En tot procés de transformació digital és prioritari entendre el client digital, què pensa, què sent, què li agrada, què fa... una empresa ha de conèixer i analitzar com és el “viatge” del client connectat i com influeix en la seva presa de decisió, només així l’empresa podrà alinear les expectatives del client amb els objectius empresarials, i redefinir una ruta de treball de transformació digital per millorar l’experiència dels clients.

Al final del Som-hi! les persones assistents van poder preguntar sobre qüestions relacionades amb la temàtica que van rebre resposta per part de Jéssica.

L’acte va cloure amb les paraules d’agraïment de Josep M. Anglès, conseller comarcal de Joventut.