Avui arriben els Reis Mags a la comarca. Saps els horaris de cada poble?

Després que els nens i nenes hagin donat dies enrere les cartes amb els seus desitjos de Nadal als Patges Reials, ses majestats els Reis Mags d’Orient arriben avui divendres a la Conca de Barberà; i ho faran quan es comenci a fer fosc, a les diferents localitats de la nostra comarca.

A Barberà de la Conca Ses Majestats arribaran al raval del Castell, a dos quarts de 6 de la tarda, des d’on aniran fins a l’ajuntament, on l’alcalde els donarà la benvinguda. A Blancafort, els Reis Mags arribaran a dos quarts de 7 de la tarda, mentre que a l’Espluga de Francolí serà a les 6 de la tarda quan començarà la cavalcada. A l'Espluga els Reis Mags seran rebuts a l’ajuntament, on se’ls farà una recepció oficial i, tot seguit, Ses Majestats faran una ofrena al Nen Jesús, i a les 7, al teatre del Casal, hi haurà la recepció de Ses Majestats el Reis Mags d’Orient, que a les 8 començaran el repartiment dels regals.

A Pira, a les 6 de la tarda, els Reis Mags d’Orient faran la seva arribada al local de jubilats i seran rebuts per les autoritats municipals. Tot seguit, es dirigiran en cavalcada cap al pavelló municipal, on els nens i nenes els oferiran un espectacle nadalenc. Pel que fa a la localitat de Santa Coloma de Queralt, els Reis Mags faran la seva arribada quan es faci fosc, cap a les 6 de la tarda.

Al punt del tercer coet al cel, els Reis Mags d’Orient faran la seva arribada a Rocafort de Queralt, a dos quarts de 8 del vespre, al carrer Montbrió, i des d’aquí començarà la tradicional cavalcada. A Sarral serà a les 7 de la tarda quan Ses Majestats, Melcior, Gaspar i Baltasar, arribaran al carrer d’Orient, des d’on aniran fins a l’ajuntament per saludar des del balcó. Seguidament visitaran Montbrió de la Marca, i a Vallverd procediran al repartiment dels regals. Dissabte, dia 6, els Reis repartiran els regals pels carrers i places de Sarral.

A Solivella, a partir de dos quarts de 7 de la tarda, els nens i nenes recolliran els fanalets a la plaça Major per anar a rebre la cavalcada de Reis, i tot seguit a la Sala de La Societat es rebran els regals dels Reis Mags. A partir de les 7 de la tarda, els Reis Mags d’Orient arribaran a Vilverd i ho faran en tren. Un cop a la localitat, iniciaran la cavalcada pels carrers i places de la localitat. Ja dissabte, els Reis procediran al repartiment dels regals per tot el poble.

A Vilanova de Prades, els Reis arribaran a les 8 del vespre amb la seva carrossa i carregats de regals que entregaran, un cop acabada la cavalcada pels carrers del municipi, a la sala del Casal. Ses Majestats el Reis Mags d’Orient arribaran a Vimbodí i Poblet al raval de Lleida a dos quarts de 7 de la tarda. Des d’allí aniran fins a la plaça Major i posteriorment iniciaran la cavalcada pels carrers de la vila.

Pel que fa a la Gran Cavalcada de Reis a Montblanc, aquesta s'iniciarà a dos quarts de 7 de la tarda, des de l'Avinguda Doctor Folch, amb un recorregut pels carrers i place de la vila que finalitzarà a la Plaça Major. A l'Ajuntament les autoritats rebran a Melcior, Gaspar i Baltasar. Tot seguit, els Reis Mags sortiran al balcó a dirigir-se als montblanquins i montblanquines.