Surt al carrer la segona edició del llibre ‘El camí de les aigües’, de Carme Martí

Presentació del llibre a Montblanc
Presentació del llibre a Montblanc | Marc Lladó
La montblanquina Carme Martí publicava l’octubre de 2017 una nova novel·la, El camí de les aigües. Ara, amb l’inici del 2018, ja surt al carrer la segona edició del llibre.

La nova obra de l’autora d’Un cel de plom recull les vivències d’una cuinera de l’Espluga de Francolí al llarg del segle XX. Així, s’hi troben escenaris com el Museu de la Vida Rural, el passeig Canyelles, la plaça de l’Església, els barris del Capuig i de la Font Major, la Font Baixa, les Masies, l’Alberg Jaume I, l’Hostal Monestir, la Masia Font de l’Oca o la mateixa Vil·la Engràcia.

La novel·la és un cant a la cuina feta amb amor i un deliciós homenatge a les àvies treballadores que mai no es van deixar vèncer per les adversitats del seu temps. Recepta a recepta, vivència a vivència, El camí de les aigües ens proposa un viatge carregat d’olors i de sabors a les nostres arrels, a la nostra infantesa. Una novel·la memorable que ens descobreix la vida de la cuinera Maria Badia al llarg del segle XX a partir de la mirada de la Laura en l’actualitat. De fet, la novel·la està inspirada en l’àvia de la mateixa autora, que explica que per escriure va haver de documentar-se molt anant a visitar els llocs per on havia passat la seva àvia, a l’Espluga, Reus i Barcelona, i preguntant a testimonis de l’època.