L'Oficina de Turisme de la Conca obté un augment del 5,7% de visitants durant el 2017

| Cedida
El nombre de visitants a l’Oficina Comarcal de turisme, ubicada al Monestir de Poblet, durant l’any 2017 ha estat de 77.908 persones, fet que representa un augment de 5,7% respecte l’any anterior, mentre que les consultes s’han mantingut respecte l’any anterior amb 22.645 consultes. Aquestes dades són de les millors registrades en els últims deu anys i representen un 72% més de consultes respecte fa cinc anys.

El turista de proximitat i l’europeu segueix sent el qui més visita la comarca i per tant el moviment que es genera, i que ens mostren les estadístiques, reflexa que es manté la mateixa tendència durant els últims anys.

Els mesos en els quals es genera més transit a l’oficina comarcal de turisme es centren des del mes de març al mes d’octubre, excepte l’hivern on es nota una baixada generalitzada del turisme, la resta de l’any durant la primavera, l’estiu i la tardor si acompanya el bon temps tenim en aquestes èpoques les millors xifres de turistes a la comarca.

En relació als temes més consultats pels visitants trobem diferents preguntes entorn al monestir de Poblet generades per la ubicació de l’Oficina de Turisme dins el centre de recepció de visitants del mateix monestir, i després per ordre d’interès dels visitants trobem informació general de tota la oferta turística de la Conca de Barberà, sobre La Ruta del Cister, Montblanc Medieval, els museus de l’Espluga de Francolí, restaurants, cellers i les rutes de senderisme de la comarca.