Sarral entrega els premis del concurs d'Instagram de la Fira

Comarques

Dissabte passat es va celebrar a Sarral l’acte d’entrega de premis del Concurs d’Instagram #firasarral17. En aquesta edició s’ha comptat amb una setantena de fotos participants, xifres valorades molt positivament des del consistori i que donen raons per impulsar més certàmens d’aquest estil. A més en l’actual edició cal destacar la gran importància que els participants han donat a l’alabastre degut a la celebració del centenari de l’obertura del primer taller modern d’alabastre al municipi.

La guanyadora del primer premi ha estat Sandra Arnau Millat, amb una imatge de la decoració floral situada en un dels punts del recinte firal, que rebia com a premi una peça d’alabastre d’Isidre Magre (Museu de l’Alabastre). El segon premi ha estat per Josep Amill Fontanals, amb una imatge on s’observa el treball artesà de l’alabastre i que rebia com a guardó una peça d’alabastre feta al taller on treballa qui apareix a la imatge (Alabastres Alfredo), i el tercer, per David Joanpere i Poblet, amb una imatge captada prenent com a base la creu de terme situada al vestíbul del consistori i que rebia tres ampolles de vi local.

Per finalitzar l’esdeveniment, es va presentar el vídeo de la Fira, que aquest any presenta la novetat de comptar amb el testimoni de diferents visitants.