Vermut musical a Montblanc per donar la benvinguda al Carnestoltes

Montblanc

Aquest dissabte 10 de febrer, la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc organitza un vermut popular per als vilatans, amb el qual se suma a la celebració del Carnestoltes. Així, es viurà la segona edició del Vermut Musical, un esdeveniment que es va estrenar l’any passat i que va ser un èxit absolut.

El Vermut Musical tindrà lloc a la plaça de Sant Miquel, on se celebrarà un vermut obert a tothom a partir de les 11.30 del matí. Els ciutadans estan convidats a la tradicional beguda, que hauran de bescanviar per algun dels 4.000 vals gratuïts que els establiments associats reparteixen aquesta setmana. El Vermut Musical estarà amenitzat per DJ Ise.

Cal recordar que dins dels actes de Carnaval organitzats per l'Ajuntament de Montblanc, aquest dissabte al matí també hi haurà la Rebuda de Sa Majestat Carnestoltes XL amb una rua pel carrer Major, carrer Ribé i plaça Major. Es comptarà amb l'acompanyament de la Bandarra Street Orkestra i l'actuació de la comparsa guanyadora de l’any passat. Es farà la lectura del manifest de Sa Majestat Carnestoltes i la Popular Xeringada Montblanquina. A la tarda, es continuarà amb el carnaval quan, a les sis, s'inicia la gran rua.