Espectacular rua de les mil disfresses

L'Espluga de Francolí

El Carnaval de l'Espluga de Francolí ha tornat a demostrar que és tot un referent i així s'ha pogut veure un any més en l'anomenada rua de les mil disfresses, on totes les colles han lluït les diferents creacions per les quals han estat treballant de valent els darrers mesos.

Tot plegat ha començat a les 6 de la tarda, amb la concentració de comparses als carrers Priorat i Segarra, i mitja hora més tard ha arrencat la gran rua, que ha acabat al Casal. En el seu recorregut pels diferents carrers, han estat moltes les persones que han volgut seguir amb atenció l'originalitat de les diferents disfresses.

Al vespre, al Pavelló del Casal acollia el gran sopar de Carnaval, seguit posteriorment de la desfilada de disfresses i complements a la passarel·la del Pavelló per aconseguir algun dels premis que hi han en joc. A continuació, al mateix Pavelló, ball, música i disbauxa amb DJ Moya.

Diumenge a la tarda s’ha programat l’espectacle infantil 'Dia genial', a càrrec de la Companyia Alea Teatre, i en acabar hi haurà xocolata desfeta amb coca.

El darrer dia de Carnaval arribarà dimarts, dia 13, amb l’enterrament de Sa Majestat la Reina Carnestoltes. A les 6 de la tarda hi haurà una desfilada infantil a la Residència Jaume I. Després, a les 19.30 h, arribarà l’hora de l’escudella i, a continuació, la lectura del testament i les últimes voluntats de Sa Majestat la Carnestoltes 36a, seguida de la incineració de les despulles de la reina de la disbauxa. Un cop les cendres descansin en pau, es podrà veure quines són les comparses que s’enduen els premis de la rua. A més, es tancarà la jornada amb un sopar de comparses a base de “jo poso” al Bar del Casal.