Solivella celebrarà enguany el 275è aniversari del Sagrat Cor

Comarques

La Festa del Sagrat Cor de Solivella s'ha convertit en un punt d'afluència, tant turística com religiosa, de nombrosos visitants que hi arriben de les comarques veïnes i d'arreu de Catalunya. Aquesta festa se celebra anualment el 9 de setembre i esdevé una mostra artística i religiosa en la qual participa una gran part de la població. Els carrers s'engalanen i s'elaboren catifes de flors i serradures. L'acte central de la festa és la celebració d'una processó que passa pels diferents carrers. A més, s'instal·la una capella decorada amb motius bíblics i amb representacions d'escenes.

Enguany la festa celebra una data especial ja que s'arriba als 275 del Sagrat Cor a Solivella, una festa declarada d'interès comarcal i reconeguda per les diverses administracions públiques. A més de la seva religiositat, la festa s'inscriu com una de les manifestacions de cultura popular i tradicional que traspassa més enllà de l'àmbit local i comarcal.

Amb motiu d'aquest 275è aniversari de la festa del "Vot de Poble" en honor al Sagrat Cor, Solivella vol preparar un celebració especial per aquest 2018. De fet, es constituirà una comissió que tindrà cura de l’organització dels actes per commemorar dit aniversari.