Montblanc inaugura dissabte un parc per a gossos

 Montblanc compta ja amb un parc per a gossos. El parc, que es troba en un terreny ja tancat, entre la via de tren i unes naus del polígon industrial Les Tres Eres, s’inaugura el migdia d'aquest dissabte, 17 de febrer. La zona, de 1.200 metres quadrats, s’ha habilitat amb una font d’aigua per a gossos, papereres, bancs, elements perquè les mascotes facin exercici, etc.

Tenir un parc per a gossos es demanava des de feia temps a Montblanc, especialment per part dels propietaris de gossos, que reclamaven un lloc on poder deixar-los deslligats sense que es puguin escapar i puguin jugar amb altres cans, amb llum per poder-hi veure al vespre (especialment a l’hivern), i amb papereres per tirar-hi els excrements.

L’estiu del 2016 ‘Nova Conca’ es feia ressò d’una notícia on s’explicava que feia temps que un grup de veïns de Montblanc lluitava per la instal·lació d’un parc per a gossos al municipi. L’impulsor de la iniciativa, Joan Nievas, assegurava haver enviat una petició a l’Ajuntament l’agost del 2015, proposant un lloc on es podria situar aquest parc, el mateix indret on s’ha acabat ubicant. Segons explicaven, la resposta per part del regidor d’Urbanisme i Medi Ambient va ser que s’estudiaria però que el principal problema és que els propietaris no recollirien els excrements i la zona acumularia molta brutícia. Els impulsors fins i tot van arribar a fer recollida de signatures en línia.

Demanen un parc per a gossos a Montblanc (notícia 23/07/2016)