Es presenta l'edició 2018 de Montblanc Vila del Llibre

Montblanc

En el marc de l'històrica Casa Desclergue de Montblanc s'ha viscut l'acte de presentació del Montblanc Vila del Llibre 2018, que es celebrarà els propers 24 i 25 de març. En l'acte hi han participat Josep Andreu, Alcalde de Montblanc; Jordi Albalat, regidor de Cultura de Montblanc i Enric Boni, director de VilaDelLlibre.cat. La cita estarà plena de propostes de "literatura viva" que tenen com a objectiu apropar el món dels llibres a públic de totes les edats, alhora que els permet descobrir la capital medieval de Catalunya en clau literària. 

Durant l'acte, l'alcalde de Montblanc comentava que "des de Montblanc estem fent una aposta clara per oferir una oferta cultural de qualitat que fa encara més atractiva la nostra consolidada oferta turística". Tambe, Enric Boni afegia, "hi seran presents més de 30 editorials; 50 autors -molts d'ells de talet quilòmetre zero-; l'Any de la Sardana tindrà la seva proposta literària; hi hauran dos espectacles literaris originals -un d'ells com a homenatge al cronista montblanquí Francesc de Castellví- i tot el casc antic s'omplirà d'activitats literàries per a tota la família".

Entre les propostes més destacades hi trobarem "Victus a Montblanc"; "Els Encants del Llibre de Montblanc"; presència de diversos premis literaris 2017-2018, com Martí Gironell, Xulio Ricardo Trigo, Raül Garrigasait, Joan Buades, Àngels Moreno; a més d'autors consagrats com Màrius Serra, Albert Sánchez Piñol, Najat El Hachmi, Carme Martí, Jordi Llavina, etc.

Tot plegat anirà unit a espectacles literaris; mercat d'editorials independents i del llibre vell; activitats infantils i familiars o tallers d'oficis del llibre.

Al lateral d'aquesta notícia, a l'apartat documents, hi trobareu un pdf amb el programa d'actes. També podeu consultar-ho awww.viladelllibre.cat/montblanc

Notícia relacionada publicada recentment: Ja es coneixen actes i personatges literaris de la segona edició de Montblanc, Vila del Llibre