D'aquí a una setmana, la Volta Catalunya passa per la Conca

Esports

La 98a edició de la Volta Ciclista a Catalunya, que es disputarà del 19 al 25 de març, s'ha presentat aquesta setmana a Barcelona, on ha descobert tots els seus secrets com els detalls del recorregut, el cartell oficial o els nous maillots. La "Volta" tindrà la millor participació possible amb figures com Nairo Quintana, Alejandro Valverde, Rigoberto Urán, Warren Barguil o Fabio Aru, entre molts altres.

El recorregut de la prova tornarà a trepitjar les 4 províncies de Catalunya, i visitarà després de 25 anys la Val d'Aran i Vielha. Amb sortida a Calella, la "Volta" ha preparat un recorregut on destaquen dues etapes d'alta muntanya, dues de mitja muntanya i tres etapes ideals per a l'esprint o per escapades, i el tradicional final de 8 voltes al circuit de Montjuïc a Barcelona.

Un any més la Volta Catalunya passarà també per la Conca de Barberà i ho farà el dimarts 20 de març en la seva segona etapa: Mataró Valls. Els ciclistes entraran per la zona de Santa Coloma de Queralt cap a les quatre de la tarda. Concretament passaran per nuclis com Aguiló, Santa Coloma de Queralt, Guialmons, Les Piles, Rocafort de Queralt, Sarral, Ollers Pira, la Guàrdia dels Prats, Montblanc i es dirigiran cap a Valls pel Coll de Lilla. El pas per la capital de la Conca de Barberà es preveu passats dos quarts de cinc de la tarda.