Senan rep el Premi Iniciativa Medi Ambient de la Diputació de Tarragona

Comarques

Montblanc rep una menció honorífica per un projecte de recuperació del camí del riu Francolí

L'avantprojecte per la legalització de dues instal·lacions d'autoconsum i proposta de pèrgola fotovoltaica amb punt de recàrrega per vehicle a Senan ha guanyat el Premi Iniciativa Medi Ambient que la Diputació de Tarragona convoca amb caràcter anual, dotat amb 3.000 euros. Així mateix, el jurat ha decidit atorgar una menció honorífica, sense dotació econòmica, al projecte de recuperació del camí del riu Francolí al terme municipal de Montblanc.

El Premi Iniciativa Medi Ambient reconeix projectes innovadors i capdavanters orientats a potenciar el desenvolupament sostenible del territori en àmbits com el medi natural, el paisatge, els residus, l'urbanisme, l'energia o l'aigua. Impulsat per la Unitat de Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria Municipal i Territori, el guardó arriba enguany a la XIII edició.

El lliurament del Premi Iniciativa Medi Ambient s'ha dut a terme aquest dimecres al migdia al Palau de la Diputació de Tarragona, en un acte amb l'assistència de l'alcaldessa de Senan, M. Carme Ferrer i del regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Montblanc, Joan Caselles.