Talco, Doctor Prats i Koers a l'Acampada Jove 2018

Montblanc

Talco a l'Acampada Jove 2016
Talco a l'Acampada Jove 2016
L’organització de l’Acampada Jove ha anunciat aquesta tarda la incorporació de Talco, Doctor Prats i Koers a l’edició d’enguany. Els tres grups s’afegeixen als ja anunciats Buhos, VadeBo, Sense Sal, Valtonyc, Ebri Knight, Tremenda Jauría, Setrill, Txarango, Smoking Souls, Porto Bello, Xavi Sarrià, Germà Negre i Prozak.

Talco torna a l’Acampada Jove amb la seva música ska-punk carregada de consciència política. Amb una trajectòria de 14 anys als escenaris on no deixen indiferent a ningú, el mes de febrer van treure el seu sèptim disc And the winner isn't.

D’altra banda i després de la gira #Festribal, el grup Terrassenc, Doctor Prats, trepitjarà l'escenari de l’Acampada Jove amb un nou disc que sortirà a la llum el 10 de maig.

Finalment, l’última novetat, Koers portaran els sons més jamaicans i africans de la mà del seu primer disc Unbroken. Cançons a ritme de reggae-pop i de lletres diverses en català han portat al grup lleidatà a ser una de les bandes amb més projecció en l’escena de l’electro-llatí del país.

L’Acampada Jove, el festival organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana i l’Associació Cultural Acampada Jove, tindrà lloc a Montblanc el 19, 20 i 21 de juliol.