Sessió formativa per a persones dirigents d’entitats

El proper dimecres 25 d’abril, de dos quarts de 6 a dos quarts de 8 del vespre, a la sala Noble del Consell Comarcal tindrà lloc una sessió formativa, adreçada a les persones dirigents d’entitats, en què es treballarà sobre tot el relacionat amb la fiscalitat que ha de complir una entitat, amb l’objectiu de conèixer la normativa relativa a les obligacions fiscals i també entendre conceptes clau com el d’activitat econòmica.

Així doncs, els continguts seran sobre el CIF o NIF i la declaració censal, l’IAE, l’IVA, l’impost de societats, l’IRPF, la declaració d’operacions amb tercers (model 347), certificat digital i unes pinzellades sobre l’actualitat i novetats en matèria fiscal.

El Centre d’Estudis i Suport Associatiu, entitat que l’any passat ja va venir a la Conca a explicar tot sobre les subvencions, serà l’encarregat d’impartir aquestes dues hores de formació a les persones assistents.

Per a més informació i per a la realització de la inscripció a la formació cal posar-se en contacte amb l’Oficina Jove de la Conca a través del correu electrònic joventut@concadebarbera.cat.