La Festa del Trepat se celebrarà el 16 i 17 de juny i ja té cartell

Comarques

Cartell de l'edició 2018
Cartell de l'edició 2018 | Festa del Trepat
Aquest cap de setmana la Festa del Trepat ha donat a conèixer el cartell d'aquesta edició 2018 a través de les xarxes socials

La Festa del Trepat se celebra anualment a la localitat de Barberà de la Conca i enguany tindrà lloc el 16 i 17 de juny. El cartell d'enguany, que es la novena edició, és obra de Sebas Ayxelà.

El trepat és la varietat de raïm més autòctona de la nostra comarca, la Conca de Barberà. Un raïm i un vi que identifica la zona i que enguany, per novena edició, compta amb una festa dedicada a ell a Barberà de la Conca. Dos dies en els quals el municipi té com a protagonista el vi, el trepat, en qualsevol racó de Barberà. Els portals de les cases acullen cadascun dels cellers que hi participen i també les diferents mostres d’art que s’hi exposen. Ja ho diu el lema de la festa, “Vi+art= trepat.”

Als portals de les antigues cases de Barberà s’hi podrà realitzar doncs aquest maridatge, i a més els visitants podran de gaudir de xerrades, visites, recitals o activitats infantils que s’han programat durant el cap de setmana.