Els projectes del món rural seran tractats en el segon debat del cicle Visions 5.1

El cicle de debats Visions 5.1 organitzat per l’associació La Conca 5.1 arriba a la seva cinquena edició i, per celebrar-ho, s’ha envoltat de personalitats de renom del món del vi i del desenvolupament local. Seguint el format d’anys anteriors, es duran a terme fins a tres debats amb l’objectiu de reflexionar sobre la comunicació al voltant del món del vi, d’una banda, i sobre els reptes que encaren els territoris rurals al segle XXI.

El Museu de la Vida Rural de L’Espluga de Francolí també acollirà el segon debat d’aquest cicle, que es durà a terme divendres 25 de maig a les 19.00 h. Maria Carme Freixa, Rafael López Monné, Vanesa Freixa, Marta Amigó, Carme Ferrer i Anna March seran els ponents de “Des del món rural, projectes de present i de futur”. Maria Carme Freixa és presidenta de l’Associació de Micropobles de Catalunya i alcaldessa de Vallfogona de Ripollès i ha treballat en diversos camps del desenvolupament local durant la seva trajectòria professional.

L’acompanyaran Rafael López Monné, geògraf i fotògraf especialitzat en temes rurals, i Vanesa Freixa, impulsora de diversos projectes de desenvolupament rural al Pallars, com per exemple Montanyanes, l’Escola de Pastors de Catalunya o l’Obrador Xisqueta. Marta Amigó, sòcia i responsable de continguts i difusió de La Musca; l’alcaldessa de Senan, Carme Ferrer, i Anna March, membre de diferents entitats de la Conca de Barberà com l’Orquestra Simfònica Treu-li la Pols al teu Instrument, l’Agrupament Escolta l’Estornell o L’Espluga FM Ràdio també participaran en la taula rodona sobre el món rural.

“Com comuniquem la sommeleria i el vi” és el títol escollit per al debat que tancarà la cinquena edició de Visions 5.1 i que se celebrarà el dissabte dia 2 de juny a les 19.00 h a la Sala de les Corts Catalanes del Centre Cultural Anselm Turmeda de Montblanc. Els ponents seran Ferran Centelles, Anna Vicens i Patrícia de Golferichs.

El cicle Visions 5.1 compta amb el suport de Vermuts Miró i la col·laboració del Museu de la Vida Rural, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà i l’Ajuntament de Montblanc. L’establiment oficial és el Sant Francesc Restaurant de Montblanc. Podeu trobar tota la informació del cicle al següent enllaç: http://www.laconca51.cat/visions-5-1-edicio-2018/.