S’organitza un curs de premonitors a Sarral

L’Ajuntament de Sarral, en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà, organitza un curs d’iniciació en el lleure, més conegut com a curs de premonitors. Es tracta d’un programa de formació, adreçat a joves que encara no tenen els 18 anys i que estan interessats a formar-se en el camp del lleure.

El curs, impartit per la Fundació Santa Maria de Siurana de Tarragona, ajuda a tenir una visió clara del món del lleure i capacita els alumnes per realitzar tasques de premonitor i d’ajudant als monitors en casals, colònies, campaments, etc. Tindrà lloc els dies 25 a 29 de juny, coincidint amb el final de les classes. Tindrà una durada de 20 hores, repartides en 5 sessions de 4 hores que es duran a terme els matins de les 10 a les 14 hores.

Per tal d’obtenir el certificat acreditatiu de la Fundació Santa Maria de Siurana és obligatori el 100% d’assistència a les sessions del curs. Es valorarà l’aprofitament del curs a través de les actituds, les aptituds adquirides i l’assistència a les sessions.

Adreçat a joves que tenen entre 15 i 17 anys que volen formar-se en el camp del lleure
El preu del curs és de 40 euros i la formació va adreçada a joves que tenen entre 15 i 17 anys, per tant, serà necessari omplir una autorització paterna. Caldrà omplir el full d’inscripció i fer el pagament per poder participar en el curs. El període d’inscripcions finalitza el 15 de juny.

Per a més informació i inscripcions podeu posar-vos en contacte amb l’Ajuntament de Sarral (Plaça de l’Església 1 – Tel. 977 890 010) o amb l’Oficina Jove Conca de Barberà (C/ Sant Josep 18 Montblanc – Tel. 977 861 232). També podeu enviar correu electrònic a joventut@concadebarbera.cat.