Solivella inicia els actes del 275è aniversari de la festa del vot de poble en honor del Sagrat Cor

Comarques

Solivella dona avui, de forma solemne, l’inici als actes del 275è aniversari de la festa del vot de poble en honor del Sagrat Cor, amb tot un seguit d’actes que aniran de la forma següent:

DIVENDRES, 8 DE JUNY
– A les 6 de la tarda: repic de campanes.
– A 2/4 de 7 de la tarda: missa de la solemnitat litúrgica del Sagrat Cor.
– A 2/4 de 8 de la tarda: A la sala d’actes de La Societat, reunió extraordinària del plenari i de la comissió executiva organitzadora de la festa extraordinària del vot de poble en el seu 275è aniversari.
Acte obert a tothom.

DIUMENGE, 10 DE JUNY
– A 2/4 de 7 de la tarda: repic general de campanes, amb la del Sagrat Cor, Santa Maria, Concepció i de Tots els Sants.
– A les 7 de la tarda: solemne celebració eucarística d’inici dels 275 anys de la festa del vot de poble en honor del Sagrat Cor, presidida pel Sr. Arquebisbe de Tarragona i primat, Mons. Jaume Pujol.
Participació del Cor Parroquial en el sosteniment dels cants.
– En acabar: presentació i lectura solemne del document que lliurarà l’arquebisbe a la Parròquia de Santa Maria i a l’Ajuntament de Solivella, per confirmar la celebració de la festa del vot de poble i ratificar el privilegi que constava concedit i destruït a principis del segle XIX.
– Tot seguit, a la plaça Major: ball de gegants i capgrossos amb l’acompanyament dels grallers Lus Xipellis i brindis festiu.