Caritas Montblanc amb la campanya "Cap nen sense bigoti"

Montblanc

Caritas Parroquial de Montblanc es volen fer ressò d'aquest crit sord dels qui no se'n surten, dels qui la seva precarietat els empeny moltes vegades a la marginació. Per això, un cop més, es sumem a la campanya: " CAP NEN SENSE BIGOTI, GRAN RECOLLIDA DE LLET", que fa "La Caixa," i que promou la recollida de llet i la destina a una entitat benèfica com en el cas de Montblanc: Càritas. Ens explica el Sr. Francesc Mateu, responsable  del "Servei de distribució d'aliments" de Càritas Montblanc, que tota la llet recollida es farà arribar als participants, principalment, a les famílies on hi hagi infants.

La campanya s'està duent a terme, del 4 al 10 de juny, tot i que aquest servei es fa al llarg de l'any en determinats dies de cada mes, gràcies a la desinteressada col·laboració d'una colla de voluntaris i voluntàries que ens demostren que la solidaritat és encara un valor molt vigent en la nostre societat.

Davant una realitat social contínuament canviant, des de Càritas continua treballant amb il·lusió i coratge per pal·liar la injustícia i la pobresa que alguns dels nostres convilatans estan sofrint. 
No podem tancar els ulls a tot el que està passant al nostre voltant. L'aliment, el vestit, la sanitat, l'educació son serveis bàsics per viure amb dignitat i als que tots hi tenim dret. CÀRITAS és "l'institució d'amor de l'Església, es la seva caritat instituïda" diu Monsenyor Jaume Pujol, Arquebisbe de Tarragona.