L’arxidiòcesi acollirà avui dijous diversos concerts de ‘Pueri Cantores’

Montblanc

Parròquies de Tarragona, Reus, Montblanc i Altafulla acolliran Cors de Pueri Cantores (nens cantaires, en llatí) d’arreu del món amb motiu del Congrés Internacional a Barcelona.

De l’11 al 15 de juliol Barcelona acollirà, per segona vegada, el Congrés Internacional de Pueri Cantores amb el lema Vos estis lux mundi, ‘Vosaltres sou la llum del món’. Una celebració  mundial, iniciada l’any 1947 a París, que reunirà més de 4.000 nens de més de cent nacionalitats i que se celebra aproximadament cada dos anys.

El Congrés va arrencar ahir dimecres amb un acte inaugural, obert al públic, a la Font Màgica de Montjuïc, a Barcelona. Durant aquests cinc dies se celebraran diferents activitats formatives, culturals, de culte i de lleure en punts emblemàtics com la Sagrada Família o Montserrat. Avui dijous, dia 12 de juliol, els cors de Pueri Cantores sortiran a ciutats fora de Barcelona i serà quan parròquies de l’arxidiòcesi de Tarragona acolliran els diferents concerts.

Actualment, l’únic cor de Pueri Cantores de l’arxidiòcesi és el de la Reial Congregació de la Puríssima Sang de N.S.J de Reus. Amb motiu d’aquest vincle la Federació Sueca de Pueri Cantores visitarà durant tot el dia alguns dels espais més significatius de la ciutat de Reus tot celebrant l’eucaristia a l’església parroquial de la Puríssima Sang de Reus (11.00 h).

Montblanc
Església de Santa Maria la Major, 19.00 h.
Cors participants: Salzburger Domkapellknaben und mädchen i Maîtrise de la Cathédrale de Poitiers