Finalitza la reforma del carrer del Mestre Rebull de Vimbodí i Poblet, que manté l'aspecte empedrat

Comarques

L'Ajuntament de Vimbodí i Poblet ha finalitzat les obres de millora del carrer del Mestre Rebull, i només resten alguns detalls a la part superior, a tocar de les escales del carrer del Mestre Manresa. Els treballs al carrer del Mestre Rebull han permès substituir els serveis soterrats d'aquest carrer, que a part de ser un accés central cap als diferents carrers 'de dalt', és especialment important perquè recull interiorment una part destacada del clavegueram i altres canalitzacions públiques provinents de les vies més altes. 

Pel que fa a la superfície, el paviment del carrer del Mestre Rebull s'ha reformat sense perdre el seu característic i singular terra empedrat, si bé ara l'actual és nou i també antilliscant, cosa que augmenta la seguretat dels vianants. Ateses les seves característiques i estretor, no és permet aparcar vehicles al carrer del Mestre Rebull ni tampoc a la resta de carrers 'de dalt'. 

Les obres han estat finançades pel Pla d'Acció Municipal de la Diputació de Tarragona. En una següent fase, es milloraran les escales del carrer del Mestre Manresa que duen a l'església.