Tret de sortida al "Dimecres Tapa" a Montblanc

Montblanc

Avui s’estrena la sisena edició de la ruta gastronòmica «Dimecres Tapa» a Montblanc, organitzada per l’Associació d’Empresaris d’Hosteleria de la Conca de Barberà (AEHCB). La ruta protagonitza els vespres i nits de tots els dimecres d’estiu a la vila, i contribueix a dinamitzar-ne la restauració i el turisme.

Enguany, s’incrementa en tres el nombre d’establiments participants, i així en seran 22 en total. Els bars i restaurants serviran tapes creades específicament per a la ruta, que manté el preu d’altres edicions, 2 euros per cada degustació. Les creacions gastronòmiques es poden maridar amb els vins de la DO Conca de Barberà, que col·labora amb la iniciativa, i que també mantenen el preu de 1,5 euros per cada copa. 

El «Dimecres Tapa» es celebrarà tots els dimecres fins el 29 d’agost inclòs. Entre altres mostres de cuina, els participants a la ruta podran degustar enguany creacions com ara tapes de cruixent de cua de bou amb poma, carbassa i safrà, presa ibèrica, caneló de galta, una fideuà vegana o una mescla de sushi. Els establiments serviran les tapes a partir de dos quarts de 8 del vespre.

Premi pels clients
L’AEHCB també organitza un sorteig entre els clients al «Dimecres Tapa», amb l’objectiu d’esperonar-ne la participació. El premi és una caixa regal de cap de setmana. Per optar-hi cal que 6 establiments segellin la butlleta de participació a la ruta, omplir les dades personals i lliurar-la a qualsevol dels establiments participants. El guanyador es coneixerà a finals d’agost, finalitzada la ruta. 

Els restaurants i bars participants al «Dimecres Tapa» d’enguany són: Bar Casal Montblanquí, Cafeteria Garbí, Isama, Cal Jordi, Cal Xixonenc, Carnaby, Central Plaça, El Cortijo, El Comerç del Mallol, El Pergamí, El Seguici, L’Arc, L’Ocell Blau, La Canal 2, La Dolça Violeta, La Tocineria, Miric’s, Sant Francesc Restaurant, El Call, Xurreria Sant Jordi, Cal Magret i Ull de la Vila.