Mas Foraster ha acollit el Musi-Cata més solidari, a benefici dels pacients d'ELA

El Celler Mas Foraster de Montblanc ha estat l'escenari d'una gran cita solidària pels amants de la bona música i del vi; no en va, s'ha viscut un concert i tast de vins amb caràcter benèfic, dins de la celebració del 5è aniversari de la Musi-Cata. Tots els fons recaudats en aquest concert aniran destinats a la Fundació Miquel Valls, que treballa incansablement per millorar el dia a dia dels pacients d'ELA i els seus familiars.

A partir de les 18h de la tarda han anat passant diferents formacions musicals per l'escenari del pati del celler, músics de la talla com Joan Masdéu, Fito Luri, el grup de gospel Singtònics dirigits per l'Albert Galcerà, el trio de jazz d'en Xavi de la Salud, i el grup d'havaneres montblanquí Habana Vieja. Tampoc ha faltat el tarragoní Oscar Nogueira, més conegut com Oscarboles, cantant Lírico Cuentista, conegut per la seva presència a "Factor X". La periodista i comunicadora, Elisabet Carnicé, serà l'encarregada de presentar i portar el fil de les diferents actuacions. 

Dir també, que Marta Millà, que ha actuat en sèries com Secrets de família, Plats Bruts o Ventdelplà, ha volgut ser a la Musi-Cata per explicar el seu cas. Recentment ha perdut un familiar degut a l'ELA i la gent ha pogut col·laborar, bé amb la seva entrada o bé, pel sistema de fila 0.