Tot a punt per celebrar una de les més antigues setmanes de la joventut, la de Vimbodí i Poblet

Comarques

L'Associació de Joves Som de Poble de Vimbodí i Poblet celebra la seva setmana de la Joventut amb interessants actes per a totes les edats.
 
La Setmana de la Joventut és un dels esdeveniments més destacats del poble. És una setmana on el jovent es volca a organitzar i dinamitzar activitats dirigides a totes les persones que donen vida a Vimbodí i Poblet durant aquestes dates.
 
Cal recordar que totes les integrants de l’organització que fan possible l’acompliment de les activitats hi dedi­quen el seu màxim esforç i il·lusió de forma totalment vo­luntària i sense ànim de lucre, per tal de garantir que to­tes les participants gaudeixin en plenitud de la setmana.
 
Volem demostrar el nostre rebuig cap a qualsevol tipus d’actitud irrespectuosa, ja sigui vers les participants i/o l’organització, així com també condemnem qualsevol manifestació de violència.
 
Entenem la violència com un abús de força per part d’una persona o un col·lectiu vers un/a d’aquests/es. Aquesta es pot produir mitjançant accions, les quals normalment impliquen la força física, però també es poden manifes­tar mitjançant el llenguatge, el silenci i les inaccions. Al­gunes de les violències que desaprovem són les de caire sexista, racista i LGTBIfòbiques, entre d’altres.
 
Durant la setmana es vol crear espais d’oci, de lleure i de festa on totes siguem tractades des del respecte i la igualtat i on ens sentim còmodes, ja que l’única i exclu­siva finalitat de tots els esdeveniments és el gaudi de les persones que hi participen.