Pira ha donat el tret de sortida a la Festa Major

Comarques

Pira enceta avui divendres la seva Festa Major d’estiu 2018; una Festa Major ben carregada d’actes adaptats a tota mena de persones d’edats i gustos diversos.

Així doncs, la Festa Major ha començat a les 4 de la tarda, a la piscina municipal, amb l’exhibició de final del curset de natació que s’ha dut a terme. Posteriorment, el complert programa d’aquest dia 3, continuarà amb la inauguració de l’exposició de pintura de Salvador Capdevila Poblet: l’exposició “El tabac i el seu entorn” de Col·leccions Gustí; l’exposició dels “10 anys dels Diables de Pira”; l’exposició de Ramon Capdevila “Cartells i guies de cinema antics i actuals” i finalment, una altra exposició, “Microrelats” que han fet diferents persones de la comarca.

També, dintre d’aquest programa de divendres no faltarà una “Holi-Party”, amb Dj; l’esctacle Lupus Ignis; un correfoc i finalment, una animada Disco Mòbil, fins a ben entrada la matinada.

Dissabte dia 4, arribarà el primer dia de cap de setmana festiu, amb actes com una missa solemne; festa de l’escuma; una timbalada; un vermut musical o els tradicionals, Ball de Tarda i Ball de Nit amb l’Orquestra Quartz i també per acabar, disco mòbil.

Diumenge dia 5, continuarà la Festa Major 2018, amb una missa-pregària per tots els difunts del poble; un tobogan gegant d’aigua de 75 metres; un festival infantil i per acabar la jornada festiva, sessió seguida de Ball Llarg amb el grup Quintet Alea.

Finalment, amb l’arribada de dilluns 6 d’agost, arribarà l’últim dia de Festa Major 2018, amb un súper parc aquàtic “Diver Park”, a la piscina municipal i a la nit, fi de festa amb la tradicional sardinada popular a càrrec dels sardinaires de Pira i la regidoria de Festes, amb tot seguit, ball de fi de festa amb l’actuació del grup Banda Sonora.