Rocafort de Queralt, en Festa Major

Comarques

Amb el repic de campanes ha donat el seu tret de sortida, la Festa Major de Rocafort de Queralt. No faltant tampoc durant la jornada d’avui, la inauguració de l’exposició de ceràmica de Núria Albà i Lluís Soler i a la nit, un de ben segur animat i bon sopar de Festa Major, amb ball posterior a la piscina.

Dissabte continuaran els actes i ho faran amb activitats com ara, una cercavila durant el matí o l’ofici solemne en honor a la Transfiguració del Senyor, Sant Salvador. Posteriorment, es podrà gaudir d’una cercavila gegantera, ballada de gegants, una festa de l’escuma, ja  a la tarda, i com no, el tradicional Ball de Tarda i el Ball de Nit, amb ball del fanalet i sorteig de la toia. 

Diumenge serà el darrer dia de la Festa Major, en una jornada en la que no faltarà l’Ofici Solemne; una lluïda ballada de sardanes posterior i a la tarda, es viurà la 3a edició de Terra de Cava, amb tast de cava de productors de la comarca, degustació gastronòmica i actuació musical en directe.

Finalment, a la nit, espectacle amb la representació de l’obra Audiència I-Real, de Toni Albà.

Finalitzada la Festa Major, la localitat encetarà la que serà XXVIII Setmana Cultural, amb un cicle de conferènices de temàtica diversa.