Passanant i Belltall, de Festa Major

Comarques

Passanant i Belltall, concretament al municipi de Belltall, enceta avui, divendres, i fins diumenge, dia 12, la seva Festa Major d’estiu 2018. Com dèiem, tot començarà avui, dia 10 d’agost, amb actes ben destacats com l’actuació del cantant Joan Masdeu i de l’humorista Ferran Aixalà, i per rematar-ho el diumenge dia 12 a la tarda el grup Tarraco Surfers amb Joan Reig al capdavant.

Així, a dos quarts de 10 de la nit, començarà la Festa Major amb un passacarrers, seguit de música i humor amb The McKENSY’S. Clan Band, continuant amb música de cantautors. Així, Arturo Gaya, Kike Pellicer i Paco Prieto presentaran el seu espectacle “Gràcies, Ovidi” i Joan Masdéu presentarà a Belltall el seu nou disc, Innocents.

D’entre els actes de dissabte no hi faltarà la missa, una ballada de sardanes amb la Cobla Reus Jove, jocs tradicionals ja a la tarda, el ball de tarda de festa major amb l’orquestra The Paradise, i al punt de la mitjanit, riure i festa amb l’humorista Ferran Aixalà i la música de D-Covers, grup de versions.

Diumenge destacaran actes com la missa, el parc infantil, el vermut de festa major, el parc infantil o el concert amb els Tarraco Surfers, que tancaran els actes a Belltall.

PASSANANT
Els actes continuaran a Passanant el proper cap de setmana, 18 i 19 d’agost, amb el plat fort de la Festa Major, que seran Els Catarres i la Terrasseta de Preixens i amb l’actuació el diumenge a la tarda, per finalitzar cinc dies intensos de Festa Major, amb l’espectacle del Sr. Bohigues.

Però anant més al detall, els actes començaran dissabte, amb una missa seguida del pregó de festa major a càrrec d’Eduard Biosca, més conegut pel personatge del Sr. Bohigues.

També, dintre dels actes de dissabte no hi faltarà el Joc Gegant de Passanant, i sobretot cal remarcar la celebració de la 9a Nit al Dia, modificada i renovada per tal de poder oferir el millor panorama musical del moment. Així, no hi faltaran Els Catarres, que presentaran el seu nou disc, Tots els meus principis, els Tapeo Sound System i la Terrasseta de Preixens. Per als qui vulguin, podran sopar també a la fresca, a la mateixa plaça Major, a partir de les 20 h i abans del concert d’Els Catarres.

Finalment, amb l’arribada de diumenge dia 19 arribarà també l’últim dia de Festa Major 2018, i ho farà amb una missa, un animat parc infantil, i a la tarda, “Taller de l’Obrador”. Posteriorment, l’arribada de bona coca amb xocolata, i finalment tancarà el programa festiu el teatre amb el Sr. Bohigues.