Conesa enceta la Festa Major 2018

Comarques

La localitat de Conesa ho té tot a punt ja, per encetar la seva sempre esperada Festa Major d’estiu 2018; una Festa Major que arriba després del gran èxit del seu Mercat Vell tan especial; no en va, era l’edició del desè aniversari. 

Tot plegat començarà avui divendres dia 10, amb el sopar popular i la caminada nocturna. 

Dissabte arribarà el primer dia de Festa Major en cap de setmana, i ho farà amb actes com una guerra d’aigua pel nucli antic; un divertit canó d’escuma al passeig del Riu o bé inflables aquàtics.
També es podrà gaudir d’una batucada pels carrers de la localitat; un concert de rumba fusió amb Piratas Rumbversions; Tympanum Percussió, a la mitja part, i també l’actuació del grup de versions, Cat Rock.

Diumenge, més actes de Festa Major amb la missa dominical; l’assemblea de l’Associació de Fills i Amics de Conesa; o un espectacle de circ per a totes les edats, “Set Up”, i finalment, sessió de cinema.
Dilluns 13, continuaran els actes, amb tarda de tallers i bon berenar o l’actuació del grup d’havaneres Neus Mar amb rom cremat.

Dimarts dia 14, continuarà la festa amb inflables a la pista o un espectacle sorpresa, i es tancarà ja, dimecres 15, la Festa Major amb una missa en honor a Santa Maria; un partit de futbol entre joves de la localitat, i finalment, ball de Festa Major amb el grup musical Jamaika.