Montblanc aprova la creació de nous carrers i un carrer dedicat a Neus Català en el plenari de Festa Major

Montblanc

A les 8 del vespre, la sala de plens de l'Ajuntament de Montblanc ha acollit el plenari extraordinari de Festa Major, amb importants punts dintre l'ordre del dia.

En aquest sentit, cal destacar que s'ha aprovat la designació d'una via pública amb el nom de carrer de Francesc de Castellví i Obando, com a distintiu honorífic de l'Ajuntament de Montblanc, així com la designació d'una via pública amb el nom de carrer de Josepa Abellà i Pallàs, com a distintiu honorífic de l'Ajuntament de Montblanc. Com a tercer punt, s'ha aprovat la designació d'una via pública amb el nom de carrer de Neus Català, com a distintiu honorífic de l'Ajuntament de Montblanc i, finalment, s'ha aprovat com a quart punt, la designació d'una via pública amb el nom de Plaça de l'1 d'Octubre, com a distintiu honorífic de l'Ajuntament de Montblanc.

DISTINCIÓ AMB MEDALLES
Amb el cinquè punt, ha arribat l'apartat de les distincions. Així, com a cinquè punt, s'ha aprovat l'atorgament a l'entitat Ermitans de Sant Joan de la Muntanya de la medalla “Vila Ducal de Montblanc”, en la categoria de plata, com a distintiu honorífic de l'Ajuntament de Montblanc.

Tanmateix, seguint amb les distincions, com a sisè punt, s'ha aprovat l'atorgament a l'entitat Asociación Cultural Andaluza de la Conca de Barberà de la medalla “Vila Ducal de Montblanc”, en la categoria de plata, com a distintiu honorífic de l'Ajuntament de Montblanc. I finalment, com a setè i últim punt, s'ha atorgat a la Secció Local de Montblanc de l'entitat Lliga Contra el Càncer de les comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre de la medalla “Vila Ducal de Montblanc”, en la categoria de plata, com a distintiu honorífic de l'Ajuntament de Montblanc.